Uncategorized

De beschavingsmissie van CDA en VVD

Wilders-hitler 

( Ingezonden brief van Joost Blasweiler uit Arnhem in De Gelderlander)

Bijna 80 jaar geleden kwam Adolf Hitler aan de macht, ondanks het feit dat bij verkiezingen zijn partij te weinig zetels in het Rijksparlement had gekregen. Maar dankzij de steun van liberale en confessionele partijen werd Hitler toch aangesteld als de premier van Duitsland.

 Vanaf dat moment konden hij en zijn trawanten in Duitsland het land 'sauber machen'. De Joden, de socialistische partijen en de vakbonden werden opgeborgen en vernietigd. Het Duitse volk kreeg weer Duitse volkscultuur te horen en te zien, terwijl de niet- Duitse cultuur of op de brandstapel of haastig uit het zcht van het Duitse volk werd gehouden.

Nu in 2011 zien we dat de VVD en het CDA gebruikmaken van de ontevredenen van het Wilderisme. Migranten mogen nauwelijks meer worden toegelaten en moeten zoveel mogelijk verdwijnen uit het straatbeeld. Het Nederlandse leger moet meer gaan schieten, vindt de minister van defensie. En die nieuwe straaljagers van de VS moeten natuurlijk ook gekocht worden.

Cultuur is vooral een uitwas en moet een toontje lager zingen, om te beginnen door de geldkraan flink dicht te draaien. Er moeten meer Nederlandse liederen op de televisie en radio worden afgespeeld.

De heer Verhagen begrijpt de angst van het Nederlandse volk en pleit voor maatregelen die het volk tevreden stellen. De heer Rutte wil Nederland weer teruggeven aan de echte Nederlanders.

In ruil daarvoor moeten natuurlijk wel de AOW, de pensioenen en de zorgbudgetten voor zieken en invaliden naar beneden worden ' aangepast'.

Er zijn namelijk miljarden nodig om een aantal grote banken te ondersteunen, zodat zij weer nieuwe leningen kunnen verstrekken aan regeringen en bedrijven die niet kredietwaardig zijn. Ook die oorlogen in Afghanistan en Libië moeten natuurlijk wel betaald worden. De minutievoorraad moet nodig weer aangevuld worden.

Waar gaat deze beschavingsmissie van het CDA en de VVD toe leiden?

 

Advertenties
Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s