Uncategorized

Bijbanen 23 ex- statenleden met wachtgeld bekendgemaakt

Bob roelofs

Griffier van Provinciale Staten Bob Roelofs: potlood en papier….

Vandaag ontving ik van Bob Roelofs, griffier van Provinciale Staten van Gelderland, alsnog een overzicht van de nevenfuncties van de 23 ex- statenleden van Gelderland die sinds 10 maart wachtgeld ontvangen.

In eerste instantie gaf hij aan dat het doorsturen van de gegevens niet mogelijk was, omdat het betreffende bestand niet uitgeprint en gemaild kon worden.

Ik reageerde door te stellen dat dan een ambtenaar de gegevens maar moest overschrijven en uittypen. En diende een officieel verzoek in om mij de informatie te verstrekken op grond van de Wet Openbaarheid van Bestuur (WOB).

Pas daarna werden de gegevens alsnog doorgegeven. Bob Roelofs deelde mede dat daar inderdaad potlood en papier bij gebruikt zijn.

Zoals eerder gemeld ontvangen ze het wachtgeld ongeacht hun ( al of niet riant betaalde) banen, en hebben ze ook geen sollicitatieplicht. 

Iedereen kan nu zelf beoordelen hoe dringend de ex- Statenleden om het wachtgeld verlegen zitten. De gegevens zijn inmiddels toegevoegd aan mijn  eerdere weblog over de wachtgeldgegevens.

Advertenties
Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s