Uncategorized

Van Schaeck Mathonsingel levensgevaarlijk

De Gelderlander logo 

NIJMEGEN xe2x80″ De situatie aan de Van Schaeck Mathonsingel in Nijmegen is volgens Toine van Bergen, lid van de provinciale staten in Gelderland, levensgevaarlijk. Van Bergen doet een oproep aan burgemeester Thom de Graaf van Nijmegen om de werkzaamheden aan de singel voorlopig stil te leggen totdat een oplossing voor de situatie is gevonden.

De zuidzijde is namelijk sinds afgelopen vrijdag niet meer bereikbaar voor hulpdiensten. En juist aan de zuidzijde is aantal appartementengebouwen gelegen. Ook kunnen bewoners die moeilijk ter been zijn of gebruik maken van een rolstoel hun huis vrijwel niet meer uit.

De singel is afgesloten voor het verkeer in verband met de bouw van een ondergrondse parkeergarage. Vandaag wordt een begin gemaakt met de kap van de bomen op de singel. In verband daarmee zijn er hekken geplaatst. Aan de zuidzijde is echter alleen een voetpad beschikbaar, waar ook nog eens prullebakken de route versperren. Aan de stationzijde zijn graafwerkzaamheden uitgevoerd, zodat het pad van die kant moeilijk bereikbaar is. Van Bergen wil nu dat burgemeester Thom de Graaf zo spoedig mogelijk maatregelen neemt om de gevaarlijke situatie op te heffen.

http://www.gelderlander.nl/voorpagina/nijmegen/7542018/Van-Schaeck-Mathonsingel-levensgevaarlijk.ece

Levensgevaarlijke Van Schaeck Mathonsingel 

Foto: Jaap Bak ( Dagblad De Gelderlander)

 

Advertenties
Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s