Uncategorized

DPS: buslijn 9 nu al terug in Aldenhof!!!

Groepvanbergenlogo

Persbericht

De Democratische Partij voor Solidariteit (DPS) heeft wethouder Jan van der Meer van openbaar vervoer verzocht om ervoor te zorgen dat buslijn 9 van Nijmegen naar Grave met onmiddellijke ingang weer via de wijk Aldenhof gaat rijden.

Met de start van het opbreken van de Hatertseweg werd lijn 9 omgeleid. Tegelijkertijd werd besloten dat deze bus niet meer door Aldenhof zou rijden. De DPS heeft hiertegen actie gevoerd omdat zij vond dat de bewoners van deze wijk niet de dupe mogen worden van werkzaamheden elders in de stad.

Vanaf komende zondag 13 december zou buslijn 9 Aldenhof weer gaan aandoen. Maar de DPS wil onmiddellijk ingrijpen van het stadsbestuur. Zij moet direct aankloppen bij de Stadsregio Arnhem Nijmegen, die verantwoordelijk is, zo vindt de partij.

Lijsttrekker Peter Rutten: xe2x80x9c Het is onzinnig om hiermee nog een week te wachten. Het is de laatste weken slecht weer en mede daarom moet de bus met onmiddellijke ingang terug in de wijk. Mensen moesten nu al wekenlang soms bijna twee kilometer lopen naar hun bushalte. Dat moet geen dag langer duren dan nodigxe2x80x9d.

Advertenties
Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s