Uncategorized

Actie voor een verwarmde wachtruimte voor busreizigers

Groepvanbergenlogo

PERSBERICHT

De Democratische Partij voor Solidariteit (DPS) zal aanstaande woensdag 28 oktober actie voeren voor de komst van een afgesloten, verwarmde wachtruimte voor busreizigers op het Nijmeegse Centraal Station.

Evenals vele Nijmegenaren ergert de DPS zich al jarenlang aan de desolate situatie op wat wel xe2x80x9chet lelijkste station van Nederlandxe2x80x9d wordt genoemd.

Een gevaarlijke verkeerssituatie, te weinig fietsklemmen, een nog steeds lekkende fietsenkelder, slecht werkende displays. Maar de grootste  xe2x80x9c steen des aanstootsxe2x80x9d is wel dat vele duizenden busreizigers dagelijks wachtend in de kou moeten staan.

De gemeente Nijmegen heeft het afdak boven de wachtruimte iets vergroot. Maar de wind blijft er vrij spel hebben. Waardoor ook de beschutting tegen regen vaak tekort blijft schieten.

Aanstaande woensdag vanaf 15.30 uur biedt de DPS busreizigers de mogelijkheid aan om een handtekening te zetten voor een afgesloten, verwarmde wachtruimte voor busreizigers. De handtekeningen zullen binnenkort worden aangeboden aan het Nijmeegse gemeentebestuur.

Busstation_nijmegen

Advertenties
Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s