Uncategorized

Zalm: wanbeleid bij DSB; nu torenhoge bonus bij ABN AMRO

Nu_nl

Uitgegeven: 30 september 2009 09:59
Laatst gewijzigd: 30 september 2009 10:23

AMSTERDAM – Gerrit Zalm ‘betreurt de onduidelijkheid die is ontstaan’ doordat hij verklaarde dat de door de AFM beboete kredietdossiers niet afkomstig zijn uit de periode dat hij financieel directeur van DSB Bank was.

"De heer Zalm heeft zich vergist", schrijft Minister van Financixc3xabn Wouter Bos in de beantwoording van kamervragen over Zalms periode bij DSB.

Toezichthouder AMF legde DSB in augustus van dit jaar een boete van 120.000 euro op voor fouten bij de aanvragen van hypotheken en bij de advisering aan klanten.

Lees het hele artikel op de website van NU.nl

Lees en bekijk ook: bonus Zalm fors hoger dan gedacht

Gerrit_zalm

Advertenties
Standaard

2 gedachtes over “Zalm: wanbeleid bij DSB; nu torenhoge bonus bij ABN AMRO

  1. R van Bergen zegt:

    Dit volk ziet per definitie altijd weg als dat gunstiger uitkomt, ze hebben daarvoor zelfs een politieke partij, de VVD. Maar wie weg kijkt tijdens de hoogbetaalde baan die bestuurder heet, die bestuurt dus niet en krijgt dus ook per definitie geld voor een niet geleverde prestatie. Zalm en vele vele Zalms, ook in het bedrijfsleven en ook in het openbaar bestuur (en in andere politiek partijen lopen ook van deze figuren rond b.v. Borghouts van GroenLinks) krijgen, ik schrijf dus uit principe niet “verdienen”, gigantische bedragen voor niet geleverde prestaties en dan heb ik het nog niet eens over eventuele “wan- prestaties”.

    Roelf

  2. R van Bergen zegt:

    Borghouts weg als CdK Noord-Holland, weg als voorzitter ABP. Nijpels, heel recent opgerot bij de DSB als commissaris, nu voorzitter ABP. Komen we nooit van dit soort minkukel af? In het ABP- blad wordt hem gevraagd naar een eventueel Old Boys Network. Hij pareert: Xander den Uil heeft ook om mij gevraagd, nou en met zijn vader heb ik nogal wat robbertjes gevochten. Het lijkt wel een ziekte bij VVD ‘ers om relaties te zien waar ze in het geheel niet aanwezig zijn, zelfs niet moeten zijn. Maar zeker is zeker, Nijpels krijgt voor 2 dagen werk wel weer een stevig salaris betaald uit ook mijn premie. Ik geloof er geen bal van dat je ook maar een heel klein beetje zou kunnen hebben aan zo iemand. Wat hebben de bedrogen klanten van DSB aan hem gehad?

    Roelf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s