Uncategorized

Actie tegen verdwijnen buslijn uit Aldenhof

Groepvanbergenlogo

Persbericht

De Democratische Partij voor Solidariteit (DPS) zal aanstaande vrijdag 18 september actie voeren tegen de verdwijning van buslijn 9 uit de Nijmeegse wijk Aldenhof.

Buslijn 9 van Nijmegen naar Grave laat sinds korte tijd de wijk Aldenhof links liggen. Dit gaat nog zeker tot midden december duren. De routewijziging hangt volgens busmaatschappij Hermes en de Stadsregio Arnhem Nijmegen samen met het feit dat de Hatertseweg is opgebroken. Daarom moet deze buslijn elders in de stad omrijden, wat extra tijd kost. De

xe2x80x9c oplossingxe2x80x9d om tijd terug te winnen is nu gevonden in het schrappen van de route door de Aldenhof.

De DPS vindt dit onverantwoord. Peter Rutten, kandidaat- lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2010: xe2x80x9c Als er ergens in de stad een wegopbreking is, moet er ook extra geld gereserveerd worden om bewoners elders in de stad daarvan niet de dupe te laten worden. Het slechte weer komt eraan, en ouderen en mensen die slecht ter been zijn worden door deze maatregel zwaar gedupeerdxe2x80x9d.

De actie  van de DPS begint om 15.30 uur bij de bushaltes voor de dependance van de Lindenberg aan de 13e straat. Er zullen onder
andere flyers uitgedeeld worden, en ook zal nog op een andere wijze duidelijk gemaakt worden dat de bewoners van de wijk Aldenhof hun bus terug willen hebben.

Bus_9_aldenhof_weg_001

Advertenties
Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s