Uncategorized

Solidara dient klacht in bij Ermelo

De_stentor_logo

http://www.destentor.nl/regio/veluwewest/ermelo/3656283/Solidara-dient-klacht-in-bij-Ermelo.ece?startshow=null&startSlide=null

ERMELO – De statenfractie van de partij Solidara heeft, na een melding op het meldpunt regio-taxi, een klacht ingediend bij de gemeente Ermelo over de gebeurtenissen rond Bartimeus en Strand Horst.

De gemeente Ermelo heeft de klacht ontvangen en stelt een onderzoek in. In afwachting van de uitkomst daarvan kan geen reactie worden gegeven. De woordvoerder van Connexxion was niet bereikbaar voor commentaar.

Een andere gedupeerde is de 80-jarige M. Meertens uit Nunspeet. Zij heeft inmiddels een rechtzaak tegen vervoerder Connexion aangespannen.

Door de schuld van de vervoerder heeft ze een deel van een computer-cursus gemist die ze nu volledig moet overdoen. Ook heeft ze al eens drie uur in het ziekenhuis moeten wachten voor Connexxion haar ophaalde.

Ze is daarom alle excuus en bloemen van de vervoerder zat en is naar de rechter gestapt om goed vervoer af te dwingen.

Er zijn veel klachten over het huidige vervoer door de regio-taxi. Connexxion slaagde er niet in voldoende chauffers te verwerven. Dat was ook een van de redenen voor het bedrijf het contract op te zeggen, ondanks dat er nog een optie lag voor een jaar. Met ingang van 1 januari wordt de regio-taxi uitgevoerd door lokale franchisenemers van De Vier Gewesten.

Regiotaxi

Advertenties
Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s